Skip to content

Unlock your data potential via:

The data potential program

2 vacatures voor ons Data potential program.

Fulltime
Baarn
€ 3.000 - € 4.000
Met het ‘Unlock your data potential’ programma geef jij jouw carrière de perfecte boost. In een jaar tijd werk je aan verschillende opdrachten bij meerdere klanten.
Fulltime
Baarn
€ 3.000 - € 4.000
Met het ‘Unlock your data potential’ programma geef jij jouw carrière de perfecte boost. In een jaar tijd werk je aan verschillende opdrachten bij meerdere klanten.

De leukste werkplek op aarde!

Den of Data is een snelgroeiend data bedrijf waar de werksfeer net zo belangrijk is als jouw data ambities.

Sven

Data / BI Consultant

Wat is het Data potential program?

Met het ‘Unlock your data potential’ programma geef jij jouw carrière de perfecte boost. In een jaar tijd werk je aan verschillende opdrachten bij meerdere klanten. Dit is de perfecte manier om je talenten te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd je kennis en vaardigheden ontwikkelt. Waar krijg je energie van? En wat wil je later doen op het gebied van Data en Consultancy? Tijdens het ‘Unlock your data potential’ programma worden deze vragen beantwoord. Je investeert constant in jezelf en op hetzelfde moment ondersteun je onze klanten met het oplossen van interessante datavraagstukken.

Doorloop je dit programma met succes?

Dan ben jij er na 18 maanden klaar voor om de stap naar medior consultant te zetten!

Met het ‘Unlock your data potential’ programma geef jij jouw carrière de perfecte boost. In een jaar tijd werk je aan verschillende opdrachten bij meerdere klanten. Dit is de perfecte manier om je talenten te ontdekken, terwijl je tegelijkertijd je kennis en vaardigheden ontwikkelt.
Waar krijg je energie van? En wat wil je later doen op het gebied van Data en Consultancy? Tijdens het ‘Unlock your data potential’ programma worden deze vragen beantwoord. Je investeert constant in jezelf en op hetzelfde moment ondersteun je onze klanten met het oplossen van interessante datavraagstukken.

Heb je vragen?

Neem contact op met Sam

Beloning

Balans

Fun