Skip to content

Excel eruit Kennissessie

excel eruit

Het doel van Business Intelligence is om sneller en beter te kunnen sturen op basis van feiten, over alle silo’s heen. Een enorme potentiële waarde, waarvan nog veel potentieel onbenut blijft.
Onder andere door de verkeerde inzet van Excel en het achterblijven van NO/LOW-CODE.

Daarom vrijdag 22.04.22 van 9.00-11.00u een kennis sessie: Excel eruit! LOW/NO-CODE ER IN!

>> SCHRIJF JE HIER IN <<<

Excel is 35 jaar oud is en in 95% van de gevallen staan er een fouten in (KPMG). Zeker niet in alle gevallen fout, maar wel met een risico!

Werk je met meerdere mensen in een complexer proces met Excel? Dan is al snel een NO/LOW-CODE oplossing beter dan Excel. Zo gaan wij dieper in op Power Apps & Power Automate in de BI-keten als kans om jouw waarde te vergoten voor de organisatie.

Inhoud kennissessie:

  • Case Excel Versus NO/LOW-CODE toepassingen
  • Model Wanneer Excel / NO-CODE / LOW-CODE / PRO CODE ?
  • Break out Pas het zelf toe in een groep samen met nieuwe professionals
  • Take away Acties om meer waarde toe te voegen

>> SCHRIJF JE HIER IN <<< 

*Let op: de kennissessie focust zich op Data / BI Professionals

Built on your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Datalon helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.

Nieuws

Data heeft nog veel verborgen potentieel, samen kunnen we hier meer uit halen. Daarom delen we graag onze ervaringen, inzichten en updates hier. Zo unlocken we samen nog meer data potentieel en dat is 100% onze focus!

Please select listing to show.